Дефіцит новобудов Іспанії. Нерухомість не дешевшатиме

Дата: 08.06.2021

Останні 4 місяці в Іспанії збільшився обсяг продажу нерухомості. За час пандемії нерухомість активно купували європейці, зараз з’являється дедалі більше клієнтів з України та Росії. Така ситуація склалася через відкладений попит. До того ж все частіше нерухомість в Іспанії купують через ВНЖ. Маючи дозвіл на проживання, в Іспанію можна потрапити будь-якої миті. Зараз іспанські забудовники намагаються закінчити і здати проекти якнайшвидше, щоб приступити до будівництва нових, тому що на даний момент попит на нерухомість в Іспанії перевищує пропозицію.

Як змінилися ціни на нерухомість у Іспанії?

Багато хто очікував на падіння цін за пандемію, але сталася протилежна ситуація: нерухомість в Іспанії тільки дорожчає. Забудовники будують зараз за власні кошти без банківського кредитування. Ціни на новобуд наступні 10 років будуть стабільно підніматися. Це з тим, що земельних ділянок під будівництво стає менше. Навіть за час карантину вартість землі зросла на 2%.

Як потрапити до Іспанії?

Щоб потрапити до Іспанії як туриста, потрібно бути двічі вакцинованим. Також маючи ВНЖ чи громадянство, потрапити до Іспанії можна будь-якої миті.

Українцям в Іспанії перестали давати іпотеку?

Іспанські банки припинили кредитування українських громадян, але лазівка отримати іпотеку є. Банки схвалюють кредитування за наявності ВНП. Наші клієнти спочатку подають на ВНЖ, маючи контракт резерву із забудовником. ВНЖ оформляється максимум за 3 місяці. А маючи ВНП, вже можна подавати заявку на іпотеку. Більше інформації про ситуацію на ринку Іспанії, покупку нерухомості онлайн, а також презентацію найцікавіших об’єктів можна переглянути на вебінарі з іспанським забудовником Sunnier (Grupo Mahersol) у записі.

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate