6 неймовірно дешевих райських місць, де можна розпочати нове життя!

Дата: 02.03.2016

1. Аваруа, острови Кука

Формально ці острови є частиною Нової Зеландії, але від цього архіпелагу вони знаходяться в 2008 км на північний схід. Місцеві тропічні пляжі не поступаються мальдівськими або сейшельськими, ось тільки житло тут можна знімати за 130 $ на місяць. Місцеві жителі – полінезійські аборигени, і вони зовсім не розпещені туристами. На рік сюди приїжджає не більше 100 тисяч іноземців. Для порівняння: Гаваї приваблюють за рік 8 мл туристів. Що тут можна робити? Спостерігати за китами, ходити у походи, насолоджуватися неймовірними краєвидами.

2. Гуанахуато, Мексика

Прямо серед Мексики знаходиться класне культурно розвинене місто Гуанахуато. Відмінну квартиру тут можна зняти за 150-200 $ на місяць, келих пива в барі коштує менше 1 $, а квиток у кіно 3 $. Про свій досвід життя тут Рей Бредбері написав оповідання “Наступний у черзі”. Тут також відбувається відомий фестиваль мистецтв під назвою Cervantino. Його назвали на честь автора роману про Дон Кіхота.

3. Пляжі Агонда, Гоа, Індія

Південна частина узбережжя Гоа – місце, яке дозволяє кататися на слонах прямо на пляжі. Пляшку вина тут можна купити за 0,5 $, постригтися – за 0,6 $, а зняти халупу на березі моря – за 120 $ на місяць. Ця частина Гоа досить безлюдна, а місцеві жителі не так розпещені туристами, як в іншій частині індійського узбережжя. І в Агонді майже немає хіпі з їхніми безглуздими пластиковими окулярами. Зате тут є велика кількість храмів та місць для заняття йогою.

4. Велико Тирнове, Болгарія

Це містечко знаходиться в долині однойменної річки у північній частині Болгарії. Це найкраща Рів’єра на узбережжі Чорного моря. Тут так само красиво, як і у Франції, але пляшка пива коштує лише 0,8 $. Населення – лише 200 тисяч людей. Цікаво, що це місто бачило злети і падіння як мінімум півдюжини світових імперій. А квартиру тут можна зняти всього за 200 $ а місяць. Єдиний недолік – погано розвинена інфраструктура.

5. Ксаміл Біч, Албанія

Південний край Албанії – ідеальне місце для тихого життя. Поруч велике місто та національний парк Бутрінт. Клімат – середземноморський, місцеві продукти – оливкова олія та мандарини. На відміну від сусідніх Греції, Італії або навіть Хорватії, тут дуже дешево: пиво коштує 90 центів за пляшку, житло – 100-120 $ на місяць. Їжте морепродукти (тут продають 30 видів риби, середня вартість страви в кафе – 6$), пийте дешеве вино (6$ за пляшку), катайтеся на катамаранах і знайдетеся, що туристів тут за п’ять років більше не стане.

6. Ческі-Крумлов, Чеська Республіка

Це казкове містечко знаходиться у чеській провінції Богемія. Все місто як один величезний середньовічний замок. Усі вулиці в ньому бруковані. Тут регулярно проходить ярмарки у стилі епохи Ренесансу, а також незрівнянний Фестиваль троянд. Обід з трьох страв на двох тут цілий рік коштує 20 $, а квартиру можна зняти за 400 $ на місяць. А ще тут є річка Влтава – ідеальний майданчик для любителів рафтингу. Загвоздка тільки в тому, що для нормального життя тут доведеться хоч трохи підучити чеську.

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate