Яка нерухомість в Іспанії принесе найбільше прибутку?

Дата: 25.05.2017

Зараз нерухомість в Іспанії вважається одним із найприбутковіших інвестиційних інструментів. Як повідомляє портал Idealista , інвестиції в нерухомі об’єкти дозволять отримати заробіток втричі більше, ніж купівля державних облігацій. Ті, хто купує нерухомість у королівстві для здачі в оренду, ніяк не помиляються: оскільки попит на оренду зростає, прибутковість її протягом року зросла з 5,8 до 7,1 %. Тим, хто бажає зробити найвигіднішу купівлю, варто звернути увагу на комерційні будинки. Наразі вони можуть приносити до 8,3 % прибутку в порівнянні з торішніми 7,7 %. Зростає і рентабельність офісних приміщень: якщо рік тому вона становила 6,9 %, то наразі досягла значення 7,5 % . Фахівці фіксують , що дохід може принести придбання практично будь-якого виду нерухомості в Іспанії, оскільки показники зростають у всіх сектора , за винятком гаражів . Але і тут зараз можна розраховувати на 5,2 % річних, хоча рік тому виручка становила 5,6 % . Серед регіонів, де придбання нерухомості може доставити найвищі дивіденди, опинилася Леріда . Тут у середньому можна отримати 7,6 % . Серед фаворитів знаходяться ЛасПальмасдеКанарія , Аліканте, Уельва, Пальма. Столична нерухомість має можливість принести своєму власнику 6,1 % річного заробітку, а придбання в Барселоні дозволяє розраховувати на 5,3 %. Найнижчий заробіток на сьогодні приносить нерухомість, придбана в Луго , 4,4 % . Приблизно ці ж показники в СанСебастьяні , Оренсі та ЛаКорунье. Купуючи комерційні будівлі в Малазі, яка вважається нині лідером цього сегмента, можна отримати заробіток до 11,5 % . У Віторії цей показник становить 9,4 %, серед лідерів знаходяться і ЛасПальмас, ЛаКорунья і Сарагоса. Найвищий дохід від придбання офісних приміщень відзначений у Гвадалахарі8,2 % , а ще в Сарагосі , Малазі та Кордові .

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate