Нерухомість від забудовника на стадії будівництва в Туреччині!

Дата: 02.07.2015

Друзі! Бажаємо звернути Вашу увагу – у резиденції Sonas Vip (Аланія, Махмутлар) звели 3 поверх, будівництво продовжується впевненим темпом! З 1 червня 2015 року ціни на апартаменти зросли на 5%. Більшість квартир вже розпродана! Встигніть придбати нові апартаменти для постійного проживання, приємного відпочинку чи здачі в оренду! Повний комплект побутової техніки у подарунок – пральна машина, холодильник, духовка, плита, витяжка! Апартаменти будуть повністю готові під ключ, включаючи сантехніку, подвійні склопакети, вбудований гардероб і вбудовану кухню з гранітною робочою поверхнею.

Термін закінчення будівництва – 30.06.2016р! Після закінчення будівництва вартість житла підніметься на 40%!

Новий проект Sonas Vip розташований у Махмутларі – курортному районі Аланії, всього за 490 метрів від піщаного пляжу та блакитного Середземного моря! Sonas Vip є чудовим місцем для проживання та відпочинку на морі! Розвинена інфраструктура, близькість різних об’єктів культурного та побутового значення, зелені околиці з гірським пейзажем, апельсиновими та банановими гаями оцінять як любителі спокійного відпочинку, так і всі, хто віддає перевагу активному способу життя.

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate