Про купівлю новобудов на Коста Бланці

До кінця минулого року в провінції Аліканте було збудовано 6144 будинки. Це найвищий показник з 2008 року і є не лише збільшенням на 33 відсотки у 2016 році, але й п’ятим роком поспіль, коли ця цифра зростає.

За даними Національного статистичного інституту Іспанії, у районах Аліканте та Валенсії загальний обсяг продажу нерухомості за січень зріс більш ніж на 40 відсотків порівняно з 2017 роком. Всі ознаки вказують на зростання попиту з боку іноземців на новобудови.

Стартові ціни на новобудови, які зазвичай купуються на етапі фундаменту або в середині будівництва, зі зрозумілих причин значно нижчі, що є великою перевагою.

Для початку можна сказати, що новобудови це сучасні проекти та найкраща якість складання. У порівнянні з більш старими об’єктами буде покращено ізоляцію та подвійне скління, і більшість сучасних будинків оснащені вентильованим кондиціюванням, яке є більш ефективним.

Покупці зазвичай можуть вибрати власне внутрішнє оздоблення, включаючи плитку, кухонну гарнітуру. У віллах можна змінити внутрішнє планування за власним дизайном.

Європейське право диктує, що все нове майно в Іспанії поставляється з десятирічною структурною гарантією від забудовника, який також буде зобов’язаний дбати про будь-які неполадки.

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate