Продажі та ціни на житло на узбережжі Коста-дель-Соль постійно зростають

Дата: 14.09.2018

За даними Національного інституту статистики, продажі в провінції Малага зросли на 5% у першому кварталі 2018 року порівняно з тим самим кварталом 2017 року. Як продажі, так і ціни на нерухомість неухильно зростають. Продаж порівняно з 2017 роком зріс більш ніж у чотири рази за перші шість місяців 2018 року.

Тим часом, традиційний покупець нерухомості Коста-дель-Соль, як і раніше, шукає будинок на сонці з безпосередньою близькістю до пляжів і зручностей. Торремолінос і Марбелья можуть пишатися своїми пляжами, отримавши статус «Q» за якість своїх пляжів Іспанським інститутом якості туризму (ICTE).

ІКТЕ застосовує суворі правила, перш ніж присуджувати заповітний статус Q і видавати сертифікати на якість. Пляжі повинні відповідати ряду критеріїв, таких як щоденний контроль якості води, туалетів та душових, безпека та швидка допомога, а також доступність для людей з обмеженими можливостями, наприклад.

Пляжі Торремоліноса, які набули статусу «Q», – це Bajondillo, La Carihuela, Playmar та Los Alamos, останній отримав також свій перший синій прапор у липні. Пляжі Марбельї в Ель-Фаро, Ла-Венера, Нуева-Андалусія, Кабопіно, Сан-Педро-Алькантара та Пуерто-Банус також виграли бажаний статус Q.

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate