Нові новини нашої компанії Deniz Estate!

Дата: 27.04.2018

Наша компанія DENIZ ESTATE вже вкотре взяла участь у виставках з нерухомості у Києві. З 23-24 березня – у 10-й Міжнародній виставці української та зарубіжної нерухомості у Києві «Ярмарок Нерухомості 2018» (в НСК Олімпійському). З 21 по 22 квітня – у виставці «Міжнародна Нерухомість-2018», що проводилася у МВЦ.

Ми представляли компанію провідного забудовника на Коста Бланку в Іспанії – компанію Grupo Mahersol.

Grupo Mahersol у будівельному бізнесі на Коста Бланці, Коста Каліді та в Мадриді вже понад 50 років. Ми готові Вам запропонувати широкий асортимент як готового так і житла, що будується. Представниками компанії забудовника приїхали директор офісу на Коста-Бланці Хоакін Гомез та провідний менеджер з клієнтів із СНД Ольга Чкотуа.

І ще 23 квітня провели семінар, на який прийшло багато охочих познайомитися і поставити питання безпосередньо експертам.

Протягом 2 годин зробили короткий огляд ринку нерухомості Коста Бланки, презентували свою компанію та свої об’єкти, які підходять для власного проживання та для здачі в оренду. Особливу увагу приділили процесу оформлення, вартості комунальних послуг та отримання іпотеки в Іспанії.

Хто не встиг завітати на виставку, запрошуємо Вас до нас в офіс. Будемо раді зустрічі з Вами!

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate