Тим, хто готовий сплачувати податки на нерухомість в Іспанії, варто враховувати зростання цін

Дата: 12.05.2017

Тим, хто готовий виплачувати податки на нерухомість в Іспанії, варто врахувати зростання цін. Клієнтам , які вже готові прийняти рішення і почати виплачувати податок на нерухомість в Іспанії, ніяк не слід дуже довго мешкати , так як у багатьох регіонах королівства ціни на житло продовжують зростати .

Цю інформацію публікує портал Spanishpropertyinsight, який зазначає, що за результатами березня середня вартість на нерухомість в Іспанії зростає вже другий місяць поспіль. У своєму аналізі портал базується на даних , афішованих іспанськими нотаріусами, за інформацією яких у березні ціни зросли на 2,5%.

Приблизно такі числа дає і оцінна фірма Tinsa. Відповідно до її судження , зростання цін за результатами березня склало 2,7%. Оцінка фірми ґрунтується на особистих методиках і може вважатися незалежною і досить об’єктивною.

У той же час портал Idealista наводить такі цифри : за результатами квітня потрібна ціна на об’єкти вторинної нерухомості знизилася на 13%, тоді як у січні це зниження було закріплено на рівні 5,6%. Деякі фахівці закликають клієнтів не звертати велику увагу на офіційні дані , оскільки вони не відображають реального стану справ в окремих регіонах. Проте дана інформація має можливість впливати на становище ринку , зокрема на надії як продавців, і клієнтів. Ця думка підтверджується інформацією Tinsa , за якою зростання цін у великих містах за результатами березня становило 5,5%, тоді як на узбережжі він досяг лише 1,9%. У той же час зростання цін на Балеарському архіпелазі і Канарських островах склало вже дуже відчутні 7%.

Схожі статті

Турция

Найкращі райони Стамбулу для проживания

Испания

Ласкаво просимо до Бенідорму

Инвесторам Испания О странах

Кращі міста для придбання нерухомості в Іспанії для українців

Перейти до блогу

Записатися на консультацію з експертом із нерухомості за кордоном

наша професія нагадує мені роботу «персонального асистента», такого собі координатора чи провідника в новій країні, який допомагає людині уникнути головного болю - у нашому випадку пов'язаного з купівлею нерухомості.

Тому з нами купують квартири, здають їх в оренду, отримують кредитування в банках або оформляють ППП, навіть меблюють квартири та віддають дітей до школи.

А найголовніше - нас рекомендують друзям, а довіра багато чого варта. Приходьте й ви до нас!

Отримати консультацію
Юрій Грушецький Засновник Deniz Estate