Вілла 4 спальні 235 м² в Сіде, Туреччина [ID: 0301-15119]

Вілла 4 спальні 235 м² в Сіде, Туреччина [ID: 0301-15119]

487 000

2 072

Сиде, Туреччина

ID об'єкта:

0301-15119

Оновлено:

27.03.2024

Загальна площа: 235 м²

Житлова площа: 235 м²

До моря: 5 км

Адреса: Детальніше

Країна: Туреччина

Місто: Сиде

Характеристики апартаментів

Тип нерухомості: Вілла

Стан: Вторинний ринок

Із меблями: Ні

Вид на море: Ні

Кількість спалень: 4

Тераса: Ні

Балкон: Ні

Опис

Комплекс включає 8 розкішних суміщених вілл. ЖК знаходиться у престижному районі Ilica. Розташований на пологому схилі на висоті 36 метрів над рівнем моря, комплекс оточений вишуканими зеленими садами, що дозволяють повною мірою насолодитися пишністю середземноморського способу життя – гостинним, спокійним та доброзичливим.

Поєднані вілли – це унікальна пропозиція 2 в 1. Відчуття усамітнення та комфорту власного приватного будинку вдало поєднується з сервісом та інфраструктурою закритого комплексу. Перший поверх представлений спальною кімнатою, загальною ванною, гардеробною та просторою вітальнею відкритого плану з повністю обладнаною елегантною кухнею. Панорамні скляні двері, розташовані по всій ширині фасаду, ведуть на відкриту терасу та власний сад.

Піднявшись внутрішніми сходами, Ви потрапите на другий поверх з трьома великими спальнями, дві з яких мають окремі ванні кімнати. Величезна господарська спальня Suite займає місце в 19 м2. Також на 2-му поверсі зручно розташована багатофункціональна комора/пральня.

Улюбленим місцем у будинку, безперечно, стане простора тераса на даху площею 72 м2. Дана вілла являє собою два суміщені блоки. Для зручності продумані два окремі входи. Крім того, за бажанням клієнта, можливе встановлення приватного басейну.

  • До моря – 5 км, до аеропорту – 65 км
  • Вілли введені в експлуатацію – у лютому 2018

Вартість суміщеної вілли (4 спальні та 3 ванні кімнати, площею 227,9 кв.м) з приватним басейном 11,4х4м, садом 300,85 кв.м та терасою на даху 74,6 кв.м – €477 000 (прайс оновлено 21.02.2018).

Сподобався об'єкт?

Лише 3 кроки для дистанційної купівлі нерухомості без вашого приїзду

Залишаєте заявку

Ви залишаєте заявку на сайті, у месенджері, по email, телефону або іншим зручним для вас способом.

Надаємо вам консультацію

Після звернення ми зв'язуємося з вами для уточнення запиту і первинної консультації з питань, що вас цікавлять.

Підписуємо попередній договір

Ви вносите резерваційний внесок розміром €2000-5000

Як переглянути об'єкт?

Online

Наш україномовний менеджер виїде на будь-який об'єкт і зателефонує вам у Telegram чи WhatsApp. Покаже кожен куточок вілли чи апартаментів; розповість про локацію та сусідів, здачу в оренду, проконсультує по школах та університетах в Іспанії.

Замовити перегляд online

Offline

Якщо ви маєте намір придбати об'єкт, ми організуємо переліт на перегляди. Наш україномовний менеджер зустріне вас в аеропорту та протягом 3-4 днів індивідуально попрацює з вами.

Замовити перегляд offline

Спеціальні пропозиції від Deniz Estate

Щомісяця ми аналізуємо ринок нерухомості та відбираємо для вас найцікавіші пропозиції.

У наших добірках: акційна нерухомість, гарантована оренда, безвідсоткова розстрочка, подарунки та знижки від забудовників.

Завантажити